4 Brilliant skäl du behöver en nattkräm

L300-bioenergy-repairEn nattkräm är i grunden en fuktighetskräm som har återfuktande ingredienser som är mer koncentrerad än den för dagen krämer. För natten hudkräm, är det viktigt att du väljer ett som passar din hudtyp. Genom att välja en nattkräm, överväga vilken typ av sovandes du är. Om du sover mest på din sida eller vrider och vänder en hel del i sängen, välj en kräm som inte kommer att få fläckar på bladen. Om du sover platt på rygg med ansiktet uppåt, är en tyngre och fet kräm perfekt .

Anledningar du behöver en Night Cream

Det är viktigt att använda en annan typ av fuktighetskräm på natten Varför Här är tre av de viktigaste skälen du behöver en nattkräm.?:

Den innehåller inte solskydd. Eftersom din dagcreme ska innehålla solskyddsmedel, är det viktigt att ge din hud vila från kemikalier i en solkräm.
Trans epidermal vattenförlust (TEWL) är som störst på natten. Du behöver en kräm som kan motverka denna typ av uttorkning.
Näringsämnen för kroppens celler byts ut och förnyas under natten. Natt är den bästa tiden att öka leveransen av näringsämnen till huden.
Natt är den bästa tiden att gå alla ut med fukt eftersom en god natt hudkräm kan förbli fuktig hela natten.
Night Cream Vs. Day Cream

Behöver du verkligen en annan dag och nattkräm? En fuktkräm (dag och natt) arbetar för att hålla det yttre lagret av huden smidig att göra det smidigt och mjukt. En fuktkräm saktar ner hudens fuktförlust genom att bilda en fysisk barriär. A natt och dag kräm skiljer sig i utformning och de extra ingredienser ingår.

En nattkräm innehåller en högre andel av hydroxyl syror retinol och C-vitamin än en dagkräm. Dessa aktiva ingredienser är ansvariga för att öka hudens reparation och fukt påfyllning.
Dag krämer koncentrera sig mer på hudens återfuktning och skydd mot UV-strålar och föroreningar. Detta är anledningen dag krämer innehåller solskyddsmedel och antioxidanter.
När du använder en dagkräm på natten eller gör det omvända inte kommer att orsaka några skador på huden, behöver du inte en solkräm på natten. Omvänt kan en del av ingredienserna i en nattkräm skadas av UV-strålar från solen och vidare kommer att bli meningslöst.
När behöver du ett Night Cream?

Om du har fet hud, behöver du inte nattkräm. Du måste dock tillämpa en kräm på natten, om du behöver för att behandla inflammationer och mörk pigmentering. Om du har torr hud, behöver du en återfukt natten hudkräm. Om du vill att din hud att se ut och må bra, använd en dagkräm för skydd och en nattkräm för reparation och behandling.

Vi vill alla se så bra som vi möjligen kan. Vi känner fortfarande ung trots rynkor och vill se detta genom att använda nack grädde.