En guide till den perfekta handväskan

IMG_0756När du söker efter en handväska, föder upp en fråga alltid sitt huvud: ”Hur väljer jag” Med ett så brett utbud av alternativ, kan det tyckas nästan omöjligt att avgöra Oftare än inte, det finns en handfull alternativ du har fallit. kär, alla olika i utseende, och du är otroligt slits om vilken väska är det bästa valet. Nåväl, frukta inte mer eftersom vi har gett dig en praktisk guidebok till stöd i beslutsprocessen. Svara på dessa följande frågor och väska av dina drömmar är skyldig att skina.

Vad är syftet med väskan?

Är du ute efter ett roligt, kväll-on-the-town, alternativ som endast kommer att användas en gång var så ofta, eller är du ute efter den dag till dag påse som du kan schlep hela hand om tid av din dag med lätthet? att förstå motivet bakom detta köp kommer att tjäna kommer alltid att hjälpa begränsa den mängd olika väskor. alltid ställa den situation som du kommer att använda den och väljer därefter. den smartare du väljer, desto längre påsen kommer att pågå dig!

Har jag redan har en väska som liknar detta?

Att ha multipler av poster är inte nödvändigtvis en dålig sak, speciellt när det kommer till sådant som jackor, jeans och grundläggande skjortor. Men när det kommer till en handväska investering, desto mer unika köpet desto bättre blir det i det långa kör. Om du ständigt köpa samma typ av väska (färg, konsistens, form, storlek etc.) så kommer du att förlora spänningen av sorten. Om påsen du funderar ser ut som en man för närvarande har i din arsenal, lägg ner och öppna ögonen för några nya alternativ. Bredda din samling handlar inte om mängden påsar, utan kvaliteten.

Är du villig att gå designer för detta köp?

Ibland prislappen orsakar klistermärke chock och styr människor bort från något som de verkligen önskar. Detta är helt förståeligt, men när du handlar för en påse är det viktigt att avgöra om du är villig att betala lite extra för överlägsen kvalitet, som i sin tur varar dubbelt så länge. du får vad du betalar för antingen sätt du går, så innan du går ut ur din ytterdörr se till att förstå hur du vill investera dina pengar.

Trendiga eller tidlös?

Detta är absolut en av de viktigaste frågorna för att upprätta. Varje säsong stilar och trender förändras. Ibland trender tillbaka till en enkel och klassisk känsla, men kan lätt bli lite mer extravaganta och extrem. Inget val är fel val, men det finns alltid en bättre för dig personligen. Det är viktigt att veta din egen personliga stil tendenser så att du kan välja detta.

Vilka stilar fästa er uppmärksamhet?

Den sista fråga att besvara är baserad enbart på visuella, vad fångar din uppmärksamhet? Är du dras till fler väskor som är på ett visst tyg eller form? Finns det en specifik detalj som verkligen är viktigt för dig som en lång rem, ytterfickor, metalldetaljer, eller som har ett blixtlås? Samtliga av dessa är mycket viktigt att notera eftersom det visar din smak. inte skygga dina instinkter, men som tidigare nämnts, du måste också undvika att upprepa dig köp.

Svara på dessa få frågor gör inte bara processen att handla smidigare, men det ökar också risken för långsiktiga tillfredsställelse med det objektet. Växande en samling av handväskor är ett roligt och enkelt sätt att byta upp varje klädsel och att lägga till lite krydda till ditt liv. oavsett vilket alternativ du väljer, se till att upprätthålla den med god ägarpraxis. Ju bättre hand du tar om din plånbok, desto längre varar. Behandla det som om det var en familjeklenod som du skulle älska att passera till någon annan i framtiden, kommer detta att garantera att du kommer att ta bättre hand om den.